Vraag van een districtsraadslid aan het districtscollege

Schriftelijke vraag betreffende het Nello & Patrasche speelplein


 


 


Op woensdag 25 november 2009 werd een hoorzitting gehouden omtrent een nieuw speelplein “Nello & Patrasche” aan de hondenweide in de Lenaart de Landrelaan. De buurtbewoners kregen een presentatie (powerpoint) te zien en kregen de gelegenheid vragen te stellen.


 


Ondertussen werd de vuile grond afgevoerd en nieuwe grond aangevoerd en zou de bouwvergunning zijn aangevraagd  Men beloofde toen dat, van zodra de bouwvergunning werd afgeleverd, men met de werken van start zou gaan.


 


Ondertussen is het méér dan een jaar geleden dat de hoorzitting plaatsvond.  Van het nieuw speelpleintje “Nello & Patrasche” is nog niets te merken.  Ondertussen wordt het plein steeds meer en meer in beslag genomen door honden welke hun behoeften achterlaten.  De baasjes nemen  het niet zo nauw met de verplichting dat een kakje in een zakje moet.


 


 


 


Vragen:


 


          Werd de bouwvergunning voor het speelpleintje “Nello & Patrasche” afgeleverd en wanneer?


          Wanneer start men met de werken  en wordt het speelplein “Nello & Patrasche” aan de Lenaart de Landrelaan ingericht?


          Kunnen de nodige maatregelen getroffen worden om de hondeneigenaars de toegang te ontzeggen tot dit pleintje.  Ze dienen gebruik te maken van de hondenweide en zich te houden  aan de geldende maatregelen.


          Kunnen er op het pleintje enkele vuilbakjes worden geplaatst.


 


 


 


 


 

Guy Eggermont
Districtsraadslid

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...