Respect over de partijgrenzen heen !

Respect over de partijgrenzen heen, voor sommige een ijdel woord !

Nog maar eens ondervonden dat dit niet geldt naar mijn partij toe, of personen die haar vertegenwoordigen.

Gisteravond receptie in het districtshuis van Hoboken in aanwezigheid van een afgevaardigde van de Japanse ambassade. Voor de receptie een praatje met de districtsschepen Koen Raets N-VA. Plots komt zijn partijgenoot en voorzitter van de plaatselijke afdeling eraan. Schudt de hand van Koen Raets, bekijkt me van boven naar onder aan, terwijl de schepen me voorstelt.  De ( boer) in kwestie zegt: ” IK KEN DEZE PERSOON NIET. ” 

Met mijn dank aan die boer Loveniers !  Zeer laag !

Gelukkig ben ik hier immuun voor geworden ! Als echte Vlaams Belanger sta je hier ver boven !

Staf Wouters,

Fractieleider / Afdelingsvoorzitter

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...