“Clash van de districten”

Help mee om Hoboken naar de overwinning te stappen

Van 30 april t.e.m. 28 mei nemen 109 Vlaamse gemeenten, waaronder ook Antwerpen, deel aan de 10.000-stappenclash. Meer nog, binnen de stad gaan ook de districten met elkaar de strijd aan.

Je stapt meer dan je denkt: de trappen op en af, het gras maaien of naar de boekenwinkel voor je krant. Via een online account kan je al deze kleine verplaatsingen ingeven. Heb je geen stappenteller? Geen probleem want de website werkt ook op basis van de tijdsduur van het bewegingsmoment. Misschien bezorgt jouw bijdrage het district wel de eindoverwinning.

Help dus mee om van Hoboken officieel het actiefste district te maken en registreer je. Want elke stap telt!

Waarom meedoen?

Wie dagelijks 10 000 stappen zet (8 000 voor 65-plussers), blijft langer sterk en fit. Door te bewegen helpt u ernstige ziekten voorkomen en houdt u uw gewicht en bloeddruk op peil. Gebrek aan beweging verhoogt de kans op hart- en vaatziekten, darm- en borstkanker, osteoporose, suikerziekte, depressiviteit en zwaarlijvigheid. 

Hoe meedoen?

  • Registreer je op www.10000stappen.be. Klik op ‘registratietool’ in de rechterbovenhoek.
  • Geef (na registratie) jouw postcode in. Je speelt dan automatisch mee voor de stad en ons district.
  • Vul voor elke dag het aantal stappen, aantal minuten fietsen of aantal minuten beweging zonder stappenteller in.

 

 

 

 

 

Stefan Hameau | sportantenne district Hoboken

Stad Antwerpen | Sporting A

Marneflaan 3 | 2660 Hoboken               

tel + 32 3 338 30 66 | gsm + 32 0474 69 33 54 | fax +32 3 338 30 09 stefan.hameau@stad.antwerpen.be | www.antwerpen.be

 

Volg Sporting A op website, facebook en twitter.

 

***Disclaimer***
Dit e-mailbestand, met inbegrip van zijn eventuele bijlagen, is een officieel document van de stad Antwerpen. Het kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Als u deze boodschap per vergissing hebt ontvangen, verzoeken wij u om de afzender daarvan onmiddellijk per e-mail of telefoon op de hoogte te stellen en ze vervolgens van uw computer te verwijderen zonder de inhoud ervan eerst te lezen, te vermenigvuldigen, te verspreiden of op andere wijze openbaar te maken aan derden. De Stad Antwerpen kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor mogelijke fouten of onnauwkeurigheden in dit bericht, noch voor verlies, ongemak of directe dan wel indirecte schade geleden ten gevolge van het gebruik van in deze e-mail voorkomende incorrecte informatie.

 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...