“Actie vakbonden 31 mei 2016”

Op dinsdag 31 mei is er een nationale betoging van de drie grote vakbonden ACOD, VSOA en ACV-OD. Dit heeft mogelijk gevolgen voor de stedelijke dienstverlening.

Wie wil weten of er hinder is in de stedelijke dienstverlening, kan de dag zelf contact opnemen met de stedelijke dienst of locatie waar hij moet zijn om te weten of die open is. Antwerpenaars kunnen ook terecht op www.antwerpen.be voor meer info of bellen naar het stedelijk contactcenter op het nummer 03 22 11 333.

De stad doet haar uiterste best om de hinder tot een minimum te beperken. Enkel als het niet anders kan, zal een dienst gesloten worden. Voor de kinderopvanglocaties worden de ouders op de hoogte gebracht. De dienst stadsreiniging zal zo veel mogelijk van het buitengezette afval selectief ophalen. Als er zich een te klein aantal medewerkers aanmeldt, wordt er overgegaan op niet-selectieve ophaling. De stad wil dat zo veel mogelijk vermijden en vraagt haar inwoners om in de mate van het mogelijke de recycleerbare fracties (papier en karton en pmd) een week binnen te houden. Papiermanden zullen beperkt worden leeggemaakt.

———————————————-einde persbericht————————————————-
Meer info over dit persbericht:
Dirk Delechambre, tel. 0475 63 65 65, dirk.delechambre@stad.antwerpen.be

Kris Goossenaerts, tel. 0478 45 57 88, kris.goossenaerts@stad.antwerpen.be

Tom Peeters, tel. 0495 31 47 20, tom.peeters@stad.antwerpen.be

Verantwoordelijke schepenen: Ludo Van Campenhout, schepen voor personeel – Philip Heylen, schepen voor stads- en buurtonderhoud

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...